PAZARTESİ GÜNÜ İLK DERSE GİRMİYORUZ

   

Yalova  Valisi sayın  Selim Cebiroğlu’nun, hem de öğrenci ve meslektaşlarının huzurunda meslektaşımız Halil Serkan Öz hakaret etmesi ve tahkir edici davranışları, Halil Serkan Öz öğretmenimizin kalp krizine giden ve hayatını kaybetmesine neden olan bir süreci başlatmıştır.

Son yıllarda  öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına saygısızlık adeta moda haline gelmiş durumdadır. Neredeyse her gün öğrencisinden   tut velisi, kaymakamı , valisi  hemen herkes eğitim çalışanlarına yönelik saldırı, hakaret, şiddet ve taciz haberleri gündemi işgal ediyor. Son olarak Yalova'da yaşanan elim olay bardağı taşırmıştır.

Yeter artık diyoruz. Eğitim çalışanlarına yönelik saldırı ve şiddeti esefle telin ediyoruz. Hangi kademede olursa olsun görevinin kendisine verdiği yetkileri aşarak  kamu çalışanlarına karşı seviyesiz ve çirkin tutum sergileyenleri kınıyoruz.

Öğretmen ve eğitim çalışanlarına itibar istemek en tabi hakkımız ve görevimizdir. 6 Nisan  pazartesi  mevcut  sendikaların  başlattığı  sendikamızın  gönülden desteklediği  bu eylemi  destekler  yarın siyah  kurdele  takarak  gün boyunca  eğitim  çalışanlarına  yapılan bu tür davranışları  kınıyoruz.

Umarız   makam ve mevkileri  işkal  edenler kedilerini  aşan  bu tür  davranışlara  girmez  bu durumu bir  üst  makamlarda  bulunanlar  duyar   böylesi  acı  hadiselerin  yaşanmaması  için gerekli  tedbirleri  alır.


Konu ile ilgili afiş  indirmek için tıklayınız 

Yakalara  takılacak  kurdele için tıklayınız 

Eklenme Tarihi: 05-04-2015