CİDDİYETSİZLİĞİN BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞTİR!

   
ILO'nun 100.yılı münasebetiyle Aile,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından organize edilen ve Sayın Cumhurbaşkanımız'nda teşrif edileceği belirtilen 12.Çalışma Meclisine davet edildik.Çalışma Meclisi toplantısının Wyndham Grand Levent /Istanbul'da 23.05.2019 tarihinde saat:14:00'de yapılacağı söylendi.
    Sendikamızı temsilen de Genel Başkanımız Nihat AYDIN ile Genel Başkan yardımcılarımızdan Sayın Erdal Bilgin TÜRKOĞLU ile Sayın Attila KARABACAK çalışma hayatımızın genel sorunlarını belirten bir dosya hazırlayıp, sorunlarımızı iletmek üzere toplantının yapılacağı yere gittik.
    Fakat burada toplantının iptal edildiğini yaklaşık bizim gibi bircok kitle örgütü temsilcisinin uzak şehirlerden geldiğini ama yetkililerinin kimseye bildirim yapmamış olması ,iptale ilişkin değişiklik yerinin bildirilmemiş olması büyük şaşkınlık verici olduğu kadar aynı zamanda büyük bir ciddiyetsizliğin de örneğidir.
   Çalışanlara ve onların temsilcilerine saygı göstermeyenler asla kendileri de saygı göremezler ve böylesi bir önemli organizasyonda ki ciddiyetsizliklerinin de ne denli bir formalite olduğunu da göstermektedir.Bu durum yüzlerce km uzaktan özveri ile gelen bizleri oldukça üzmüştür. Ayrıca  bilgi almak için aradığımız sorumlu kişilerin telefonlara cevap vermemesi de düşündürücüdür !
   Bu konu hakkında sendika olarak CİMER'e başvuruda bulunduk.Bakalım bu ciddiyetsizlik ve saygısızlık karşısında sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacak mı !

Eklenme Tarihi: 24-05-2019